NederlandsEnglishDeutch
De Korrel Beheer BV

Battermixen, tempura’s en breaders

Dit stukje vis is voorzien van een tempura. Dit is een dikkere batter welke als kenmerkende eigenschap heeft dat deze een luchtigere en krokantere, brossere korst geeft aan het eindproduct.

Battermixen, tempura’s en breaders zijn mengsels op basis van bloem en zetmeel met eventueel toegevoegde kruiden en/of functionele hulpstoffen. Deze producten hebben als doel om enerzijds het paneermeel te hechten (batters) en anderzijds een laagje om het product heen te vormen (tempura’s en breaders).

Battermixen, een functioneel mengsel van bloem en zetmeel. Dit mengsel is ervoor bedoeld om paneermeel of Panko te hechten aan vlees-, pluimvee- of visproducten.
Tempura, een mengsel op basis van bloem en zetmeel welke de typische eigenschap heeft om een krokant en luchtig laagje te vormen. Het product is specifiek voor visproducten.
Breader, een paneermeelmix met daarin vaak kruiden en functionele eigenschappen. Een breader is geschikt voor veel al vlees- en pluimveeproducten om aan deze producten een krokant laagje te geven.

PRODUCTINFORMATIE

Algemene voorwaarden Disclaimer © 2018 De Korrel Beheer B.V.