NederlandsEnglishDeutch
MasterMix
MasterMix
Unique solutions
Better results
ECS Paneermeel
ECS Paneermeel
Breadcrumbs in all varieties,
sizes and colours
ECS Paneermeel
ECS Paneermeel
Breadcrumbs in all varieties,
sizes and colours
MasterMix
MasterMix
Suitable blends for
any application


Als volwaardige partner in batter- en coatingsystemen, ingrediënten, sauzen en marinades streeft MasterMix naar een nauwe samenwerking met zijn relaties in de voedingsmiddelenindustrie. MasterMix is van oudsher specialist op het gebied van batters en coatings. Deze mixen zijn functioneel samengesteld op basis van hoogwaardige grond- en hulpstoffen. De variaties zijn eindeloos: van high dilution tot tempura’s en gekruide batters. MasterMix is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor de vlees-, vis-, en pluimveevleesverwerkende industrie. MasterMix maakt, behoudens enkele battermixen, geen standaardproducten. Praktisch alles is tailormade. Dankzij een breed grondstoffenassortiment is MasterMix in staat om voor nagenoeg elke toepassing een geschikte combinatie te ontwikkelen met een uniek en

klantspecifiek smaakprofiel. MasterMix heeft alle kennis in huis om, in samenspraak met de relaties, een actieve rol te vervullen in de ontwikkeling van de door de klant gewenste eindproducten.

Ervaren Specialisten

Door creativiteit te combineren met technologische kennis, staan de producten van De Korrel Beheer garant voor kwalitatief hoogwaardige eindproducten. Bent u nieuwsgierig naar hetgeen De Korrel Beheer voor u kan betekenen. Neem dan contact met ons op en ontdek dat de De Korrel Beheer dé partner bij uitstek is.

Paul Vos
Peter Becker
Robert Horst

PRODUCTINFORMATIE

Algemene voorwaarden Disclaimer © 2018 De Korrel Beheer B.V.