NederlandsEnglishDeutch
MasterMix
MasterMix
Unique solutions
Better results
ECS Paneermeel
ECS Paneermeel
Breadcrumbs in all varieties,
sizes and colours
ECS Paneermeel
ECS Paneermeel
Breadcrumbs in all varieties,
sizes and colours
MasterMix
MasterMix
Suitable blends for
any application

De Korrel Beheer

De Korrel Beheer is de holding, waarin ECS Paneermeel Industrie, MasterMix en HB Specialty Foods Europe zijn verenigd. De Korrel Beheer hecht veel waarde aan zijn eigen productie en vertegenwoordigt bewust geen agenturen. Cornflakes is een van de weinige handelsproducten. De onderneming groeit volledig autonoom.

 

Onze bedrijfsfilosofie: Op eigen kracht en in nauwe samenwerking met onze klanten succesvol opereren in binnen- én buitenland. Paul Vos is samen met zijn compagnon John Dokter in 1993 in een fabriek in Zwartebroek met ECS Paneermeel Industrie gestart. Drie jaar later is De Korrel Beheer als holding opgericht en zijn beide partners tevens met MasterMix begonnen. In 2005 betrok De Korrel Beheer een nieuw bedrijfspand op de huidige zichtlocatie langs de A1 in Terschuur. Vanwege de sterke groei is tegenover de bestaande locatie in 2010 opnieuw een bedrijfspand gebouwd. Dit pand heeft een opslagcapaciteit van 1000 palletplaatsen. Hierin zijn tevens een kookruimte voor sauzen en de in 2012 geopende proefkeuken ondergebracht.

 

Met een viertal eigen, modern uitgeruste vrachtwagens en enkele ervaren logistieke partners levert De Korrel Beheer zijn producten onder de juiste condities af bij zijn klanten. Sinds 2011 onderhoudt De Korrel Beheer een joint venture met HB Specialty Foods LLC USA.

Algemene voorwaarden Disclaimer © 2018 De Korrel Beheer B.V.